Antioxidanty a tráviace enzýmy
Antioxidanty dokážu v organizme vyvažovať škodlivé účinky – napr. stresu, slnečného žiarenia, nevhodnej stravy, nedostatku pohybu atď. Medzi antioxidanty radíme vitamín A, B6, C, E, zinok, selén, koenzým Q10, beta-karotén, luteín a mnoho ďalších.
Oproti tomu enzýmy slúžia na rozkladanie zložiek potravy na menšie prvky. Ak nemáte dostatok potrebných enzýmov, budete mať problémy s trávením.
Najpredávanejšie

Prírodný antioxidant. Pôsobí ako adaptogén. Imunita a obranyschopnosť.

Adaptogén. Uvoľnenie a vitalita. Fyzické a duševné zdravie. Normálna hladina cukru v krvi. Prirodzená imunita. Kognitívna a mentálna výkonnosť.

Obsahuje mastné kyseliny a cholín. Energia pre svaly a mozog. Antioxidant. Označuje sa ako "potrava pre mozog". Emulgátor: E322 (lecitíny, fosfatidy, fosfolipidy).

Priaznivý obsah vitamínu C, železa a vápnika. Vysoké množstvo prírodných cukrov. Prírodný antioxidant. Nesladené.