Přepnout na českou verzi

Ryža SUSHI VALKNUT 1000 g

Kód: VAL065
1 hodnotenie
Značka: Valknut
€4,99 –29 %
rýdzo sushi valknut fitness štýl
€4,99 –29 % €3,52
Skladom
  • Špeciálna ryža na sushi.
  • Oválny tvar.
  • Obsahuje komplexné sacharidy.
  • Pri varení sa lepí.
    (lepšia manipulácia s paličkami)

Detailné informácie

Podrobný popis

Ryžová polievka

Špeciálna ryža na prípravu tradičného japonského pokrmu suši. Jej zrná majú oválny tvar a po uvarení sú lepkavé, takže sa dajú tvarovať a naberať paličkami. Pri výrobe sushi ju nemožno nahradiť inými druhmi ryže. Jeho príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a okrem výbornej chuti sa vyznačuje aj obsahom komplexných sacharidov.

Výhody ryže SUSHI

  • Nepostrádateľná zložka pri príprave pochúťky sushi.
  • Oválny tvar.
  • Lepkavosť na lepšiu manipuláciu s paličkami.
  • Obsahuje komplexné sacharidy.

#ShowMore#

Možné použitia:

  • Pre každú zdravú kuchyňu na prípravu originálneho domáceho sushi .
  • Správne pripravená ryža pri príprave sushi je základom konzistencie tohto pokrmu.
  • Po upečení sa pomerne dobre lepí, ale zároveň je nadýchané, takže sa s ním dajú ideálne tvarovať rožky.
  • Po uvarení sa vždy dochucuje octom (najlepšie japonským ryžovým octom ), cukrom a soľou.
    (stačí 1dcl nálevu na 1kg uvarenej ryže)
  • Na prípravu domáceho sushi budete potrebovať: varenú ryžu na sushi, wasabi, čerstvú zeleninu, ryby, morské plody, morské riasy, ryžový ocot, sójovú omáčku, nakladaný zázvor, podložku na balenie sushi a dobrú náladu.

Zloženie:

SUSHI ryža stredne zrnitá lúpaná

Alergény:

Môže obsahovať stopy lepku.

Výživové hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota 1477 kj
Energetická hodnota 353 kcal
Tuky 0,5 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 80 g
Z toho cukry 0,5 g
Proteín 7 g
Soľ 0,01 g

Skladovanie:

Skladujte pri teplote do 25 °C v suchom prostredí bez priameho slnečného žiarenia. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.


Dodatočné parametre

Kategória: Ryža a strukoviny
Balenie: 1000 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: