Přepnout na českou verzi

Bravčová želatína číra VALKNUT 1000 g

Kód: VAL230
5 hodnotení
Značka: Valknut
€28,77 –13 %
veprova cira zelatina valknut 1kg
€28,77 –13 % €24,96
Skladom
  • na výrobu šuniek, aspikov, dekoračných želé
  • spojivo tukov a vody
  • na povrchovú úpravu mastných výrobkov

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Potravinárska Bravčová Želatína v prášku

Využíva sa na výrobu lahôdkarských výrobkov a špecialít. Potravinárska bravčová prášková želatína je číra, ľahko stráviteľná bielkovina.

#ShowMore#

Zloženie:

  • 100 % bravčová želatína 200-220 BLOOM

Možné využitie:

Na výrobu šuniek, aspikov, dekoračných želé, spojivo tukov a vody, na povrchovú úpravu mäsových výrobkov.


Príprava bežného aspiku:

  • Na slano – Do 3/4 litra prevarenej vody, vychladnutej na cca 70 °C pridáme zarovnanú polievkovú lyžicu soli, šesť lyžíc  octu (najlepšie kombinácia jablčného a vínneho) a 2-4 lyžice želatíny.
    Za občasného miešania necháme želatínu úplne rozpustiť.
    Do misky nakombinujeme suroviny podľa chuti a čiastočne vychladnutú tekutinou polievame.
    Do aspiku môžeme použiť: napr. Ryby, vajcia, zeleninu, údeniny, kuracie mäso a iné.

 

  • Na sladko – Želatínu rozpustíme spoločne s cukrom alebo náhradným sladidlom a pridáme do tvarohu na výrobu tvarohového korpusu, ktorý potom podľa vlastnej fantázie ozdobíme ovocím.

 

Alergény:

  • Výrobok obsahuje oxid siričitý, neobsahuje ostatné alergénne zložky uvedené v prílohe č. 2
    Nariadenie (EÚ) č. 1169/2011 v platnom znení.
Nutričné hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota 1496 kj
Energetická hodnota 358 kcal
Tuky 0,01 g
Z toho nasýtené masť.kyseliny 0,004 g
Sacharidy 0,5 g
Z toho cukry 0,5 g
Bielkoviny ‹0,15 g
Vláknina 89 g
Soľ 0 g

 

Skladovanie:

Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Na varenie a pečenie
Forma: Sypké
Balení: 1000 g
Speciální diety: Bez laktózy, Bez lepku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: